Новини ТІСІТ

Студенти ТІСІТу прийняли участь у науково-практичній конференції

25 квітня 2017 року студенти Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій прийняли участь у ІІ Регіональній студентській науково-практичній конференції «Тенденції та перспективи розвитку маркетингу як основи конкурентоспроможності українських підприємств на європейському ринку», яка відбулася на базі Державного вищого навчального закладу «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі».

На конференції представлені наукові доповіді студентів інституту:

  • Інна Щур (група МА-41) презентувала дослідницьку роботу на тему: «Інтернет-реклама як ефективний засіб просування продукції підприємства» (Науковий керівник: кандидат економічних наук, доцент, декан ФСЕУ І.М. Палка).
  • Арсен Теличко (група МА-41) – дослідницьку роботу на тему: «Проблеми започаткування власної справи в Україні та шляхи їх вирішення» (Науковий керівник: кандидат технічних наук, доцент кафедри економіки та підприємництва Л.І. Кицкай).
  • Олена Закришка (група СР-41) – дослідницьку роботу на тему: «Сучасні тенденції розвитку реклами в Україні» (Науковий керівник: кандидат психологічних наук, професор, зав. кафедри соціального управління Д.І. Зварич).
  • Юлія Поторока (група СР-41) – дослідницьку роботу на тему: «Сучасні тенденції в інформаційному забезпеченні соціальних установ, служб та організацій» (Науковий керівник: кандидат психологічних наук, професор, зав. кафедри соціального управління Д.І. Зварич).

Учасники конференції та їх наукові керівники отримали сертифікати про участь у науково-практичній конференції та збірники з матеріалами конференції.

Ректору ТІСІТу Бакушевичу Я.М., науковим керівникам Палці І.М., Кицкай Л.І., Зварич Д.І. були вручені подяки за науковий підхід до навчання і виховання студентів та залучення обдарованої молоді до науково-пошукової роботи.

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти