Новини ТІСІТ

XIV урочиста інавгурація 2015-2016 навчального року в ТІСІТ

У ТІСІТ відбулася  XIV урочиста інавгурація 2015-2016 навчального року. 

Пешокурсників та студентів привітали представники ректорату, керівники структурних підрозділів ТІСІТ, науковці з Польщі, громадські діячі та випускники ТІСІТ попередніх років.

Ректор ТІСІТ Ярослав Бакушевич в Інавгураційній промові повідомив учасникам урочистостей про основні досягнення та подальші пріоритети діяльності інституту, які будуть спрямовані в основному на підвищення якості освітнього процесу у світлі подальшої тісної співпраці з закордонними партнерами ТІСІТ.

Серед гостей свята був заступник міського голови Тернополя Олександр Смик, який наголосив на важливості прийнятого рішення студентами першого курсу вступу - до українсько-польського вищого навчального закладу в Україні, оскільки популярний тренд на сьогодні - вступ на навчання до закордонних ВНЗ в доволі ранньому віці не часто може бути успішним.

Учасників свята привітали також проректор ТІСІТ з навчально-методичної роботи та міжнародних зв'язків Іванна Бакушевич, проректор з інформаційних технологій та дистанційного навчання Андрій Гощинський. Проректор з виховної роботи та правових питань Мартинюк Володимир оголосив наказ на зарахування студентів першого курсу. 

Вітання з Польщі за допомогою онлайн засобів виголосив професор Краківської академії та екс ректор Державної технічно-економічної вищої школи в м. Ярослав, Doctor Honoris Causa ТІСІТ Збігнєв Макєла.

Особливе вітання та настанови на студентські роки першокурсники отримали від випускників ТІСІТ попередніх років серед яких Черній Святослав, який продовжив навчання у Ягелонському Університеті в Польщі. На свято завітав також і вступник першого набору до ТІСІТ (2002 року) Грицина Володимир, який після випуску 2007 року працював у міжнародній компанії, проте після Революції Гідоності вирішив захищати кордони України і протягом останнього року брав участь у АТО.

В завершення урочистої частини гості свята мали нагоду послухати чудові композиції оркестру та співи капели бандуристів Тернопільського музичного училища ім. Соломії Крушельницької.

Фотогалерея урочистостей

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти