Новини ТІСІТ

Бізнес інкубатор Тернопільщини - учасник міжнародної мережі відкритих інновацій в проекті INNOLAB

Innovation Laboratories: using an open innovation learning platform & action research in enterprise education in order to enhance the engagement & innovative capabilities of Universities in Post-Socialist Societies. 530429-TEMPUS-1-2012-1-UK-TEMPUS-JPHES

tempus innolab

ІННОВАЦІЙНІ ЛАБОРАТОРІЇ: ВИКОРИСТАННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ПЛАТФОРМИ ВІДКРИТИХ ІННОВАЦІЙ ТА ЗДІЙСНЮВАНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ У ТРЕНІНГАХ НА РІВНІ ПІДПРИЄМСТВ ДЛЯ ПОСИЛЕННЯ ВЗАЄМОДІЇ ТА ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ УНІВЕРСИТЕТІВ ПОСТСОЦІАЛІСТИЧНИХ КРАЇН 

Офіційна сторінка проекту

МЕТА ПРОЕКТУ

ІННОЛАБ покликаний розвинути мережу з п’яти інноваційних лабораторій, які повинні стати інноваційними платформами для органічного поєднання всіх зацікавлених сторін на ранніх стадіях інноваційного процесу для формування проривних інноваційних ідей та генерації цінності для  суспільства і підприємств. 

Ці лабораторії будуть поєднувати освіту та науку, стимулювати інноваційний процес та підсилювати потенціал відповідної інтеграції Білоруських та Українських університетів з реальним бізнесом.

СКЛАД ПАРТНЕРСТВА

  • Бредфордський університет (Великобританія)
  • Ужгородський національний університет (Україна)
  • Національний університет «Києво-Могилянська академія» (Україна)
  • Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» (Україна)
  • Талліннський університет технологій (Естонія)
  • Університет Аристотеля в Салоніках - URENIO Research (Греція)
  • Міністерство науки і освіти, молоді та спорту (Україна)
  • Благодійна фундація «Бізнес-інкубатор Тернопільщини» (Україна)
  • Гродненський державний університет ім. Янки Купала (Білорусь)
  • Полоцький державний університет (Білорусь)


ОЧІКУВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ ПРОЕКТУ

Для ВНЗ України

ІННОЛАБ буде сприяти утворенню тісного зв’язку викладачів і студентів з бізнесом шляхом виконання для нього реальних інноваційних проектів на базі університетських наукових досліджень. Створення трикутника «освіта-наука-інновації» в університетах та відповідне удосконалення навчальних програм.

На національному рівні

Створені інноваційні лабораторії стануть пілотними проектами щодо запровадження навчальної платформи відкритих інновацій для професійнихтренінгів на  підприємствах України. Створені інноваційні лабораторії стануть важливою частиною регіональних інноваційних екосистем та комунікаційною мережею для сотень фірм.

На міжнародному рівні

Виконання проекту забезпечить ефективну координацію та максимальне поширення його результатів в Білорусі, Україні та інших східних сусідніх країнах.

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти