Новини ТІСІТ

Міжнародна науково-практична конференція «Освіта у міжнародному просторі» та Дні Польщі у ТІСІТ

У конференції взяли участь науковці та студенти з Польщі та України.

З вступним словом до учасників звернувся Ярослав Бакушевич - ректор Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій, к.т.н., професор, академік АЕН України.

У пленарному засіданні виступили: 

Сухарський Володимир Станіславович  - завідувач кафедрою міжнародної економіки, професор кафедри міжнародної економіки, з доповіддю на тему: Освіта – вирішальний фактор фізичного формування та розвитку здорової молоді. 

Анджей Шромнік - проф., др.габ., проректор Краківського економічного університету, з доповіддю на тему: Вища школа в системі народної освіти.

Бакушевич Іванна Всеволодівна - Фулбрайт-професор, проректор з науково-методичної роботи, завідувач кафедрою маркетингу ТІСІТ, з доповіддю на тему: Маркетинговий підхід до державно-приватного партнерства у вищій освіті.

Лук’яненко Світлана Василівна - завідувач кафедрою гуманітарних дисциплін ТІСІТ, з доповіддю на тему: Національна освіта: здобутки і перспективи. 

Левенець Наталія Іванівна, Кулянда Оксана Сергіївна, Медюх Людмила Іванівна – викладачі ЗОШ №4 м. Тернополя, з доповіддю на тему: Юліуш Словацький. Пошукова дослідницька робота вчителів та учнів ЗОШ №4. 

Слюсарчук Юрій Миколайович - проректор з науково-педагогічної роботи Інститут підприємництва та перспективних технологій м. Львів, з доповіддю на тему: Розробка інформаційно-навчальної системи вищого навчального закладу на платформі Moodle.

Після пленарного засідання, згідно програми конференції,  учасники продовжили роботу в секційних засіданнях.


Фотогалерея конференції

 

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти