Новини ТІСІТ

Новини ТІСІТ

Новини Тернопільського інстиутуту соціальних та інформаційних технологій

Триває набір на курси польської мови та сертифікацію знань Wyróżniony

Триває набір на курси інтенсивного вивчення польської мови. Рівень А2, В1, В2. Заняття індивідуальні та в групах, 2 рази на тиждень. 
Детальніша інформація про курси та сертифікацію.

Деталі події:

  • початок занять:   
  • Інформація тут
  • Реєстрація
 
Czytaj dalej...

День історії і культури Польщі присвячений 100 річниці з Дня незалежності Польщі

21 листопада 2018 року в Тернопільському Інституті Соціальних та Інформаційних Технологій відбувся захід присвячений святкуванню 100-річчя до Дня незалежності Польщі. Студенти 1 - 3 курсів разом з викладачем Дарією Гощинською, доцентом кафедри міжнародної економіки та маркетингу підготували на польській мові огляд історії та культури Польщі, хронологію становлення незалежності країни, місце і роль взаємовідносин України з Пльщею в процесі Євроінтеграції. Учасники активно приймали участь у проведених конкурсах, вікторинах та іграх. Переможців конкурсів було нагороджено цінними призами, зокрема 1-ше місце зайняв Володимир Маліцький - студент 3-го курсу спеціальності міжнародні економічні відносини, 2-ге місце посів студент 1-го курсу Артур Парушевські, 3-тє місце зайняла студентка 3-го курсу Нінель Панасюк. Вітаємо переможців!

ozio_gallery_jgallery

Czytaj dalej...

Святкування дня працівників освіти в ТІСІТ

Шановні викладачі і співробітники ТІСІТу. Ректорат і Студентська рада  щиро вітають Вас з професійним святом - Днем освітянина. В цей святковий день прийміть щирі слова подяки за Вашу невтомну і віддану працю, за Ваш талант Педагога.

Czytaj dalej...

Сім причин чому варто навчатися в ТІСІТ

Все ще роздумуєш куди поступити?
Шукаєш якісне навчання за доступною ціною?
А може хочеш крім навчання ще й пройти практику за кордоном та заробити кошти?
Тоді тобі до нас.

Саме у нас:  

1) програма безкоштовного навчання;
2) 20 партнерських університетів та понад 100 бізнес-партнерів по всьому світу;
3) практика за кордоном та працевлаштування (навчальна мобільність, Еразмус+);
4) навчання за програмами бакалавра та магістра та польсько-українська програма бакалавра і магістра «Подвійний диплом»;
5) поглиблене вивчення двох іноземних мов (англійська, польська);
6) IT технології та дистанційне навчання;
7) консультації та супровід вступу і навчання в університетах Польщі.

Czytaj dalej...

Урочисте вручення дипломів випускникам ТІСІТ 2018

26 червня 2018 року в ТІСІТ відбулося  урочисте вручення дипломів випускникам, які здобули освітньо - кваліфікаційний рівень "бакалавр". Із отриманням дипломів вітали викладачі, представники громадськості, батьки та їхні друзі. Ректор ТІСІТ Бакушевич Я.М. вручив випускникам дипломи, а о. Сергій з Катедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, уділив благословення на майбутнє щасливе життя.

 

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Czytaj dalej...

Скажи курінню «НІ»

31.05.2018 є Міжнародним днем боротьби з тютюнопалінням, саме в цей день в ТІСІТі пройшла акція «обміняй цигарку на цукерку». Метою якої було показати, що куріння шкодить здоров‘ю та те ,що цигарки можна замінити на щось менш шкідливе. Тому не куріть, а підтримуйте здоровий спосіб життя, тому що куріння наносить удар не тільки по вашому здоров‘ю, а і по вашому гаманцю!!! 
Фото на сторінці Instagram

Czytaj dalej...

В ТІСІТі відбулась відкрита лекція - професора з вищої математики доктора Вінфріда Аузінґера

25.05.2018 р. в ТІСІТі відбулась відкрита лекція за участю професора  з вищої математики доктора Вінфріда Аузінґера з Віденського  технічного університету (Австрія).

Czytaj dalej...

Всесвітній день вишиванки у ТІСІТ

ТІСІТ долучився до святкування всесвітнього дня вишиванки. 

Довідка про свято: Ідеєю свята є збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення загалом. Ідею акції «Всесвітній день вишиванки» у 2006 році запропонувала студентка факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Леся Воронюк. А поштовхом до реалізації ідеї та святкування стала вишиванка Ігоря Житарюка, яку він регулярно одягав на пари, як і чимало інших студентів. Леся запропонувала одногрупникам та студентам обрати один день і всім разом одягнути вишиванки. Спочатку вишиванки одягнули кілька десятків студентів та кілька викладачів факультету. Та вже протягом наступних років свято розрослося до всеукраїнського рівня, до нього почала долучатися українська діаспора по всьому світу, а також прихильники України.
Джерело: uk.wikipedia.org/wiki/День_вишиванки

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Czytaj dalej...
Subskrybuj to źródło RSS

Log in