Новини ТІСІТ

Нова практика за кордоном для студентів ТІСІТ Рекомендовані

24 листопада 2016 року відбулась зустріч представників делегації Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій на чолі з ректором Ярославом Бакушевичем з президентом компанії Arkus & Romet Group (м. Дембіца, Польща) Віславом Гжибом та керівником адміністративного відділу Катажиною Шидлою.

Слід відмітити, що фірма Arkus & Romet Groop є найбільшою фірмою в Польщі з випуску велосипедів, скутерів, мотоциклів, обладнання для фітнесу і щоденно виготовляє біля 2500 велосипедів, мопедів і мотоциклів більшість з яких експортуються до країн Європейського Союзу.
Під час зустрічі обговорювались перспективи інтеграції науки, освіти і бізнесу, питання проходження виробничої і мовної практики, стажування, а також майстер-класи для студентів і викладачів ТІСІТу на фірмі. Щорічно 30 студентів ТІСІТ будуть проходити практику в на фірмі, де зможуть працюючи в корпорації ознайомитись з відділами цієї компанії: міжнародної діяльності, маркетингу, збуту, адміністративного та багатьма іншими. Під час практики лекції з маркетингу буде проводити доктор економічних наук, проф. ТІСІТ та Краківського економічного університету – Анджей Шромнік. Ознайомитись з фірмою можна на сайтах www.romet.pl, www.arkus.com, а з програмою та умовами практики студентів ТІСІТ в каб. 2.7 у міжнародному відділі ТІСІТ ( к.е.н, доц. Гощинська Д.Я.).

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти