Новини ТІСІТ

Звітно-виборча конференція студентської ради

5 жовтня 2016 року у Тернопільському інституті соціальних на інформаційних технологій відбулась звітно-виборча конференція студентської ради. На ній 15 зареєстрованих делегатів із заявлених 19 заслухали звіт про її діяльність за останній рік, обрали нового голову. На цьому заході були присутні проректор з організаційно-виховної роботи  В.Д.Мартинюк, декан факультету соціально-економічного управління І.М.Палка, куратори груп.


Звіт про діяльність студентської ради представив її голова Владислав Беш. Характеризуючи основні напрями роботи цієї студенської організації, він не лише розповідав про здобутки, яких досить багато, але й про проблеми.
Після звіту розпочалися вибори нового голови студради.
Представниками груп було висунуто три кандидати: Резняк Володимир – МА-11; Молдавчук Віталіна – МЕВ-11; Залуцький Іван – МА-41.
Вибори проводились шляхом таємного голосування. Було роздано 15 бюлетнів із переліком кандидатів. Після голосування бюлетні було зібрано у скриню для подальшого підрахунку комісією у складі Антіпової Світлани та Берези Віталія.
Після відкриття скриньки з бюлетенями комісією було підраховано кількість голосів за кожного кандидата. Результати голосування: Резняк Володимир – 1 голос; Молдавчук Віталіна – 0 голосів;  Залуцький Іван – 14 голосів.
Таким чином, головою студентської ради був обраний Залуцький Іван.

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти