Новини ТІСІТ

Програма безкоштовного та пільгового навчання у ТІСІТ для вступників 2016 року

Нові можливості при вступі до ТІСІТ з програмою безкоштовного та доступного навчання для випускників загальноосвітніх навчальних закладів (які складали ЗНО) при вступі на перший курс та випускників коледжів при вступі на старші курси ступеня бакалавр.

Вступники на перший курс ступеня бакалавр - випускники шкіл, ліцеї, гімназій та інших навчальних закладів, які здобули повну загальну середню освіту та склали ЗНО з трьох предметів, згідно додатку 5 правил прийому, можуть навчатися безкоштовно. Кількість безкоштовних місьць за спеціальностями вказано на сторінці вартості навчання.

Вступ після коледжу.  Випускники коледжів, які успішно закінчили навчання та здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодший спеціаліст, можуть навчатися безкоштовно у ТІСІТ або за пільговою вартістю навчання зі значною знижкою 50% або 75%, залежно від успішності завершення (середнього балу диплому молодшого спеціаліста).

Вступники, які не потраплять під категорії безкоштовного навчання або навчання зі значною знижкою можуть навчатися за ціною 2015 року за умови подання заявки про наміри вступу (виділено 25% місць).

Деталі та умови вступу на безкоштовне навчання, пільгове навчання зі значною знижкою та навчання за ціною 2015 року вказано на сторінці вартості навчання у ТІСІТ.

 

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти