Новини ТІСІТ

ТІСІТ отримав срібну медаль у номінації "Міжнародне співробітництво" в рамках виставки, яка проходила в "Українському домі"

15-17 квітня 2010 року  в «Українському домі» в м. Києві відбувалася Міжнародна спеціалізована освітня виставка "Освіта та кар'єра - Абітурієнт 2010", співорганізаторами якої були Міністерство освіти і науки України і Академія педагогічних наук України.  Дана виставка є найбільшим заходом за чисельністю учасників та відвідувачів в освітньому житті України.

Вищим навчальним закладом з тернопільського регіону на виставці був Тернопільський Інститут Соціальних та Інформаційних Технологій (ТІСІТ). За результатами конкурсу у номінації «Міжнародне співробітництво у галузі освіти і науки» ТІСІТ було нагороджено срібною медаллю, та вручено диплом.

Основними векторами міжнародної діяльності інституту є проведення наукових та студентських обмінів, стажування викладачів і студентів у вищих навчальних закладах та підприємствах Польщі. Науковці з Польщі, Голландії, Канади, США проводять лекції, семінарські заняття зі студентами інституту. Студенти всіх напрямів протягом чотирьох семестрів вивчають польську мову і проходять двотижневу мовну практику у Вузах Польщі . На протязі 5-7 семестру студенти вивчають історію, право, економіку та культуру Польщі на польській мові.

У виставці, взяли  участь 63 вищих навчальних заклади України, 34 закордонних навчальних закладів з Великобританії, Австралії, Естонії, Польщі, Латвії, Кіпру, Ізраїлю, Швейцарії, Туреччини, Греції, Німеччини, міжнародні освітні агенції, професійно-технічні навчальні заклади, навчальні курси різних напрямів, а також 7 видавництв.

Міжнародна спеціалізована освітня виставка "Освіта та кар'єра - Абітурієнт 2010"

Програмою  передбачалося проведення семінарів та «круглих столів» з проблем міжнародного освітнього співробітництва та впровадження новітніх технологій в галузі освіти, презентацій вітчизняних та зарубіжних вищих навчальних закладів, різноманітних молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у сфері освіти та працевлаштування молоді.

Кожен вищий навчальний заклад презентував набутий досвід з підготовки фахівців з вищою освітою.

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.

Увійти